VERZENDING & BETALEN

 

De vermelde productprijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. 

VERZEND- EN AFHANDELINGSKOSTEN NEDERLAND
Gratis verzending vanaf €50,-
€ 6,95 voor pakketpost (met track & trace)

VERZEND- EN AFHANDELINGSKOSTEN BELGIË
Gratis verzending vanaf €50,-
€ 9,95 voor pakketpost (met track & trace)


Voorwaarden en uitsluitingen

  • Voor aanbiedingen kunnen aanvullende voorwaarden gelden.
  • Door een (gedeeltelijke) retourzending kan het voorkomen dat het overgebleven deel van de bestelling onder het totaalbedrag voor gratis verzending uitkomt (€50,-). De verzendkosten worden in dat geval alsnog in rekening gebracht / verrekend met de geretourneerde producten.​

VERZENDTERMIJN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Indien de artikelen van jouw bestelling voorradig zijn (voorraadstatus getoond op onze website is een indicatie) wordt de bestelling, die voor 14:00 uur geplaatst is dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst na 14:00 uur worden de volgende dag verzonden. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht bovenstaande verzendtermijn onverhoopt niet worden gehaald dan informeren wij jou hier tijdig over.

VERZENDING
Levering verloopt via PostNL of DHL. Welke vervoerder het wordt kiezen wij. Mocht je nu echt een uitgesproken voorkeur hebben voor een van beide dan kun je dit kenbaar maken via de mail. Jouw bestelling wordt door de bezorger op een door jou zelf te bepalen adres (bijvoorbeeld thuisadres of werkadres) afgeleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerd afgeleverde zending n.a.v. een foutief opgegeven adres.

Neerzettoestemming DHL
DHL heeft de optie neerzettoestemming in de track en trace email staan. Je kunt neerzettoestemming geven om het pakket op een daarvoor bestemde plek achter te laten als je niet thuis bent op het moment van afleveren. Hierna is de postdienst niet meer aansprakelijk voor eventueel kwijtraken of verlies. Ook wij kunnen dan geen verantwoordelijkheid meer nemen voor je bestelling. Deze optie is dus op eigen risico. Indien je hier gebruik van wilt maken zorg dan dat de afleverplaats duidelijk en veilig is. DHL maakt altijd een foto na aflevering op 'safeplace' als bewijs van aflevering. Ook wordt je keuze bij het ingeven van de toestemming zichtbaar in ons tracking systeem.

AFHALEN
Op afspraak is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Een afspraak kan via de mail of telefonisch gemaakt worden.

IK HEB EEN VERKEERD BEZORGADRES DOORGEGEVEN
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Je bent zelf te aller tijde verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van het juiste afleveradres.  Mocht de bestelling al verzonden zijn naar het foutief opgegeven adres dan zijn de kosten voor her verzending voor rekening van de koper. Mochten we het product niet retour ontvangen vanaf het foutief ingevoerde adres dan zijn ook de kosten van het verloren product voor rekening van de koper.

 

BETAALMETHODEN & TRANSACTIEKOSTEN

Hieronder vind je de mogelijke betaalwijzen zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij jou past. De getoonde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
 
 
IDEAL (GEEN TRANSACTIEKOSTEN - ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR KLANTEN WOONACHTIG IN NEDERLAND)
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het selecteren van de eigen bank word je doorgeleid naar de iDEAL-omgeving van jouw eigen bank. Jouw bank vraagt je om een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven. Boomlooszadeldekje.nl wordt geïnformeerd dat de betaling geslaagd is en gaat direct aan de slag om de verzending in orde te maken. Aan een betaling met iDEAL zijn geen extra (transactie) kosten verbonden.
  
BANCONTACT / MISTER CASH (GEEN TRANSACTIEKOSTEN - ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR KLANTEN WOONACHTIG IN BELGIË)
Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode waarmee onze Belgische klanten vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun bestelling kunnen afrekenen en is te vergelijken met iDeal in Nederland. Mister Cash garandeert een veilige en betrouwbare online betaling. In tegenstelling tot het betalen met een creditcard wordt ook een login en wachtwoord gevraagd. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Boomlooszadeldekje.nl wordt geïnformeerd zodra de Mister Cash betaling geslaagd is en gaat direct aan de slag om de verzending in orde te maken. Aan een betaling met Bancontact / Mister Cash zijn geen extra (transactie) kosten verbonden.

KLARNA - ACHTERAF BETALEN (+ €1,50 TRANSACTIEKOSTEN - ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR KLANTEN WOONACHTIG IN NEDERLAND)
Met 'Achteraf betalen' van Klarna geven we jou de mogelijkheid om jouw bestelling binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je een factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je direct met Klarna.

Hoe werkt Klarna: Achteraf betalen?
- In het bestelproces kies je 'Klarna Achteraf betalen' als betaalmethode.
- Je vult de gegevens in en voltooit de bestelling.
- Betaal je voor het eerst met Klarna? Dan wordt er gevraagd een Klarna-account aan te maken, hier vul je jouw naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres in.
- Voor elke terugkerende bestelling hoef je alleen jouw e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in te vullen.
- Na voltooiing van de bestelling krijg je van Klarna een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in jouw persoonlijke Klarna-account.
- Je betaalt eenvoudig op de manier van je eigen voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

 

APPLE PAY (GEEN TRANSACTIEKOSTEN - ALLEEN BESCHIKBAAR BIJ BETALING VANAF APPLE TOESTEL)
Met Apple Pay kan je heel eenvoudig en veilig afrekenen met behulp van jouw iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Apple Pay werkt met recente versies van Safari. Hier vind je een compleet overzicht van de apparaten en browsers waarmee Apple Pay werkt. Om een betaling te doen hoef je geen details in te vullen want Apple Pay kent jouw gegevens. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode voltooi je de betaling makkelijk, snel en veilig met Touch ID of Face ID. De betaalmethode Apple Pay wordt alleen getoond als je betaalt vanaf een Apple device.

 

Credit card (+ €1,50 TRANSACTIEKOSTEN )
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is jouw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.

© 2023 - 2024 Boomlooszadeldekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel